Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ο τολμηρός δήμαρχος Γλυφάδας έβγαλε τις μπασκέτες και «έκοψε» τον αέρα στους επίδοξους παίκτες!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Έβγαλε τις μπασκέτες από τα γήπεδα, για να απομακρύνει τους απείθαρχους από εκεί. Ο τολμηρός δήμαρχος Γλυφάδας πήρε αυτό το ακραίο μέτρο για να βάλει μυαλό στους δημότες του.

«Υποχρεωθήκαμε να αφαιρέσουμε τα στεφάνια από τις μπασκέτες της πόλης μας γιατί δυστυχώς, παρά τις απαγορεύσεις, πολλοί απείθαρχοι -μικροί αλλά και μεγάλοι- συμπολίτες μας όχι μόνο δεν έμειναν σπίτι, αλλά ήθελαν να παίξουν και μπασκετάκι.

Δείτε επίσης: Ανακαλείται η άδεια του Δελφιναρίου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, με παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής

Δεν θα σταματήσουμε να εποπτεύουμε εντατικά όλες τις υποδομές της πόλης μας που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να λειτουργούν τις επόμενες μέρες.

Θα παρεμβαίνουμε συνεχώς με κάθε τρόπο που θα μας διασφαλίσει ότι κάθε απαγόρευση θα γίνει σεβαστή για το καλό όλων» δήλωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που δεν «σηκώνει πολλά πολλά» και καλά κάνει.

ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤΑ

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ