Σάββατο 12/6/2021

Κατακραυγή για την απάνθρωπη επίθεση στην φαρμακοποιό από τον «δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ωνάση» (video)

Την οργή του διαδικτυακής κοινότητας προκάλεσε η απαράδεκτη και απάνθρωπη επίθεση ενός «τύπου» που δήλωσε δήθεν δημοσιογράφος του Open για να ξεσπάσει τα όποια νεύρα του σε μια εργαζόμενη φαρμακοποιό!

Ο «δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ωνάσης» όπως συστήθηκε, αποκρύπτοντας την πραγματική του  ταυτότητα γιατί άλλωστε οι άνανδρες επιθέσεις γίνονται με ψεύτικα προσωπεία και «μάσκες», μπήκε σε ένα φαρμακείο για να αγοράσει depon. 

Αφού πλήρωσε, ξεκίνησε μια άνευ ορίων επίθεση στο πρόσωπο της εργαζόμενης φαρμακοποιού, επειδή δεν φορούσε γάντια και ζητούσε να του αποστειρώσει τα ρέστα. Η φαρμακοποιός ακολούθησε τις απαιτήσεις του υστερικού πελάτης όμως αυτός συνέχισε να την προσβάλει με πρωτοφανή τρόπο! «Είμαι δημοσιογράφος του Open, να με πεθάνεις θες;», ξεκίνησε το παραλήρημα του και βιντεοσκοπούσε live το πρόσωπο της φαρμακοποιού που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει με τον παρανοϊκό τύπο που έκανε σαματά μέσα στο φαρμακείο!

Φυσικά, άμεση ήταν η επέμβαση του Open που αρνήθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος εργάζεται στο κανάλι και τον απείλησε με μηνύσεις για τους ψευδείς ισχυρισμούς…

Ο «δημοσιογράφος Αλέξανδρος Ωνάσης», κατέβασε το βίντεο ντροπή που εξόργισε τον κόσμο στα social μετά από αμέτρητες καταγγελίες και ζήτησε συγγνώμη.

Ο  ίδιος πάντως όπως υποστηρίζει σε παλαιότερα ποστ του, υπήρξε συνεργάτης της εκπομπής της Αννίτας Πάνια για 7 χρόνια:

Το newsbreak.gr καταδικάζει την άδικη επίθεση στην φαρμακοποιό και τέτοιες δύσκολες στιγμές συνιστά ψυχραιμία στους καταναλωτές και σεβασμό στους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά με κίνδυνο της υγείας τους, για όλους εμάς!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ