Τρίτη 15/6/2021

Το θέατρο του παραλόγου με γεμάτες παραλίες στην Θεσσαλονίκη – Συστάσεις από αστυνομικούς

Ασφυκτικά γεμάτη η παραλία της Θεσσαλονίκης και σήμερα! Όπως φαίνεται οι οι Θεσσαλονικείς, επιμένουν να αψηφούν τα αυστηρά μέτρα με μείωση της κυκλοφορίας και αποφυγή συνωστισμού, που έλαβαν οι Αρχές και η Πολιτεία για να περιορίσουν την πανδημία.

Νέοι, ηλικιωμένοι, παιδιά, βγήκαν να περπατήσουν, να τρέξουν και να κάνουν ποδήλατο, από το λιμάνι της πόλης έως το Μέγαρο Μουσικής, γιατί… είχε πολύ ωραίο καιρό! Τρόμο και ανησυχία προκαλεί ο «στενόμυαλος» εγωισμός μιας μερίδας πολιτών που όχι μόνο δεν συνεργάζεται με τα μέτρα, αλλά βρίσκει πάτημα να γίνει ο δημόσιος κίνδυνος με επιδεικτική αδιαφορία.


Κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας βρέθηκε στην παραλία μαζί με αστυνομικούς της ΕΛΑΣ και έκαναν συστάσεις σε όσους βόλταραν, να επιστρέψουν στα σπίτια τους.


Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και πνευμονολόγος στο επάγγελμα Δρόσος Τσαβλής,
με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ χαρακτήρισε την κατάσταση «τραγική και παντελώς ανευθύνη» και πρόσθεσε:«Ο κόσμος θα πρέπει να μείνει στα σπίτια του. Δεν πρέπει να μαζεύονται στην παραλία. Είναι ανεύθυνο και επικίνδυνο. Δεν το καταλαβαίνουν; Πίστευα ότι οι εικόνες του περασμένου Σαββατοκύριακου θα ήταν οι τελευταίες και πως επρόκειτο για ανθρώπους που δεν είχαν ενημερωθεί σωστά».

Τόνισε, δε, ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης αδυνατεί να κλείσει το παραλιακό μέτωπο, αλλά μάχεται να απολυμαίνει συνεχώς με υδροφόρες τους δρόμους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ