«Ακέφαλο» το Γεννηματάς! Θετικοί στον κορωνοϊό ο διοικητής και 6 ακόμη υπάλληλοι και νοσηλευτές

Must Read

Ο κορωνοϊός αποδεκάτισε (και) τη διοίκηση του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», καθώς θετικός στον ιό διαγνώστηκε ο Διοικητής του νοσοκομείου, καθώς και 6 διοικητικοί υπάλληλοι και νοσηλευτές.

Σε συναγερμό βρίσκεται το «Γ. Γεννηματάς», καθώς βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό 7 άτομα, κυρίως μέλη της διοίκησης, ενώ παραμένει άγνωστο πόσα ακόμα άτομα θα μπουν σε προληπτική καραντίνα, από το προσωπικό του νοσοκομείου. Όλοι οι χώροι της διοίκησης έκλεισαν για απολύμανση, ενώ, παράλληλα, έχει αρχίσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των εργαζομένων, ώστε να απομονωθούν έγκαιρα και άλλα τυχόν κρούσματα του ιού.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα του ιού σε δημόσια νοσοκομεία είναι απανωτά, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος διασποράς της νόσου, ο καθηγητής παθολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, εμφανίζεται ψύχραιμος. Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων κατά την χθεσινή ενημέρωση, δήλωσε ότι είναι αναμενόμενο.

Διαβάστε επίσης: Ο κορωνοϊός «στράγγιξε» τα αποθέματα αίματος στη χώρα

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η καραντίνα στους υγειονομικούς χώρους, εάν υπάρχει υποψία έκθεσης στον ιό είναι 7 ημέρες και όχι 14, καθώς εάν λείψουν όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι από τα νοσοκομεία, υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, σε εποχές που οι εργαζόμενοι πρέπει να βρίσκονται στα πόστα τους.

Κρούσματα και στο Αγία Ολγα

Ανάλογος συναγερμός υπάρχει και στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» καθώς τρεις εργαζόμενοι είναι θετικοί στον κορονοϊό, ενώ σύμφωνα με πηγές 10 άτομα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε μετά από καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ και επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This