Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Βρήκε ευκαιρία αλλοδαπός κρατούμενος και δεν επέστρεψε ποτέ από την άδειά του, επειδή μπήκε σε καραντίνα… σπίτι του!

Βγήκε με πενθήμερη άδεια από τη φυλακή και δεν επέστρεψε ποτέ, με τη «δικαιολογία» πως έχει κορωνοϊό!

Από κάποιο… viral βίντεο, σχετιζόμενο με την πανδημία του Covid-19 φαίνεται πως άντλησε έμπνευση αλλοδαπός κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, καθώς, προκειμένου να δικαιολογήσει τη μη τήρηση των όρων της άδειάς του, επικοινώνησε με τις φυλακές και ισχυρίστηκε ότι… βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Ο αλλοδαπός, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για κατοχή, μεταφορά, διάθεση και αγορά ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση, έπρεπε να επιστρέψει στη φυλακή την Τρίτη, καθώς έληγε η πενθήμερη άδεια που του είχε δοθεί. Όμως, όταν δεν εμφανίστηκε, ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί και ξεκίνησαν αναζητήσεις για να τον εντοπίσουν.

Διαβάστε επίσης: «Σκληραίνουν» τα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Βαρβάκειο αγορά – Ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα

Και ενώ σε βάρος του κρατούμενου σχηματιζόταν δικογραφία για απόδραση, εκείνος επικοινώνησε «στο χαλαρό» με τους υπεύθυνους του σωφρονιστικού καταστήματος και τους ενημέρωσε ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και έχει διαταχθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός του!

Πλέον, οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διασταυρώσουν το κατά πόσο ο δραπέτης λέει την αλήθεια ή απλώς εκμεταλλεύτηκε την περίσταση, για να «δικαιολογήσει» την απόδρασή του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ