Βρήκε ευκαιρία αλλοδαπός κρατούμενος και δεν επέστρεψε ποτέ από την άδειά του, επειδή μπήκε σε καραντίνα… σπίτι του!

Must Read

Βγήκε με πενθήμερη άδεια από τη φυλακή και δεν επέστρεψε ποτέ, με τη «δικαιολογία» πως έχει κορωνοϊό!

Από κάποιο… viral βίντεο, σχετιζόμενο με την πανδημία του Covid-19 φαίνεται πως άντλησε έμπνευση αλλοδαπός κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, καθώς, προκειμένου να δικαιολογήσει τη μη τήρηση των όρων της άδειάς του, επικοινώνησε με τις φυλακές και ισχυρίστηκε ότι… βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Ο αλλοδαπός, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για κατοχή, μεταφορά, διάθεση και αγορά ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση, έπρεπε να επιστρέψει στη φυλακή την Τρίτη, καθώς έληγε η πενθήμερη άδεια που του είχε δοθεί. Όμως, όταν δεν εμφανίστηκε, ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί και ξεκίνησαν αναζητήσεις για να τον εντοπίσουν.

Διαβάστε επίσης: «Σκληραίνουν» τα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Βαρβάκειο αγορά – Ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα

Και ενώ σε βάρος του κρατούμενου σχηματιζόταν δικογραφία για απόδραση, εκείνος επικοινώνησε «στο χαλαρό» με τους υπεύθυνους του σωφρονιστικού καταστήματος και τους ενημέρωσε ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και έχει διαταχθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός του!

Πλέον, οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διασταυρώσουν το κατά πόσο ο δραπέτης λέει την αλήθεια ή απλώς εκμεταλλεύτηκε την περίσταση, για να «δικαιολογήσει» την απόδρασή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This