Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Μόνο για τους Έλληνες «ανοιχτά» τα εναέρια σύνορα της χώρας! Κλείνουν όλα τα ξενοδοχεία έως τέλος Απριλίου

Στο τραπέζι των προτάσεων για θωράκιση της χώρα ενάντια στον θανατηφόρο ιό, το κυβερνητικό επιτελείο σκέφτεται και το κλείσιμο των εναέριων συνόρων για όσο διάστημα χρειαστεί!

Με το άκουσμα αυτής της πρότασης υπήρξε μια μεγάλη αναταραχή ειδικά μεταξύ τόσο των Ελλήνων οι οποίοι ζούν στο εξωτερικό, ειδικά σε Βρετανία και Ισπανία, ενώ υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τους φοιτητές οι οποίοι παρακολουθούν το πρόγραμμα Erasmus.

Διαβάστε επίσης: Σταματούν(;) οι πτήσεις από και προς την Ελλάδα!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από στελέχη αεροπορικής εταιρείας σε περίπτωση που η κυβέρνηση καταλήξει σε αυτήν την απόφαση τα εναέρια σύνορα θα παραμείνουν ανοιχτά για τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό.

Όπως και να έχει το θέμα, η τελική απόφαση είναι στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα αποσαφηνισθεί το θέμα με το σημερινό του διάγγελμα.

Κλείνουν και τα ξενοδοχεία

Κλείνουν μέχρι το τέλος Απριλίου και τα ξενοδοχεία όλης της χώρας. Το υπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου με την υποχρέωση να λειτουργείένα ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και τρία ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση θα έχει ισχύ από τα μεσάνυχτα της Κυριακής (22 προς 23 Μαρτίου).

Ειδική μέριμνα θα υπάρξει για τα ξενοδοχεία των νομών Θράκης, αλλά και των νησιών που φιλοξενούν ενισχυτικές δυνάμεις της χώρας και της ΕΕ. Για το ποια ξενοδοχεία θα παραμείνουν ανοικτά την απόφαση θα πάρουν οι σύλλογοι των ξενοδοχών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ