Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Μπράβο! Ο Β. Κικίλιας ευχαρίστησε δημόσια τον Π. Πολάκη για την εθελοντική προσφορά του

Δυστυχώς είναι λίγες οι φορές που στην πολιτική ζωή της χώρας βλέπουμε ενθρώπους διαφορετικών πολιτικών χώρων να συμπεριφέρονται πρώτα ως άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το κοινό καλό!

Και σίγουρα δύο από αυτούς είναι ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας και ο βουλευτής Παύλος Πολάκης. Ξέχασαν τις διαφορές τους και με γνώμονα το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων ο μεν Παύλος Πολάκης ξέχασε την ιδιότητα του Συριζαίου βουλευτή και δήλωσε -ως γιατρός- εθελοντής στην προσπάθεια που δίνει η χώρα μας ενάντια στο κορωνοϊό.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κικίλιας είχε τον πολιτισμό να βάλει στην άκρη ότι θα μπορούσε να τον χωρίζει με τον συνάδελφό του γιατρό Πολάκη και δημόσια τον ευχαρίστησε για την προσφορά του λέγοντας ότι:

«Ευχαριστώ τον Παύλο Πολάκη για την αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς του στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί. Είναι σημαντική η επικοινωνία και η συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο. Αν χρειαστεί, φυσικά και θα ενεργοποιήσουμε την εθελοντική προσφορά του».

Μόνο μπράβο μπορούμε να πούμε και μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και άλλοι… Τώρα που η χώρα το χρειάζεται, αλλά και όταν με το καλό δεν θα το χρειάζεται!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ