Στους 19 οι νεκροί στην Ελλάδα! Κατέληξαν δύο ασθενείς στο Σωτηρία

Must Read

Εξακολουθεί να μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τον κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς μια 86χρονη γυναίκα και ένας 64χρονος άνδρας έφυγαν επίσης από τη ζωή.

Στους 19 έφτασαν, πλέον, οι νεκροί από την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μια 86χρονη γυναίκα με υποκείμενα νοσήματα άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας, στο νοσοκομείο «Σωτηρία», στο οποίο και νοσηλευόταν.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 10:30 σήμερα το πρωί, εξέπνευσε και ένας 64χρονος άνδρας, ο οποίος, μάλιστα, όχι μόνο δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, αλλά ήταν και αρκετά υγιής, καθώς ασχολείτο με την ορειβασία.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται πλέον σε 695, ενώ, με βάση τον τελευταίο απολογισμό, το απόγευμα της Δευτέρας, 114 άτομα νοσηλεύονται, 35 χρειάστηκε να διασωληνωθούν και 29 άτομα έχουν, ευτυχώς, αποθεραπευθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This