Τετάρτη 23/6/2021

Στα 166 τα πρόστιμα! Τζόκινγκ χωρίς ταυτότητες – Γύρισαν πίσω οδηγούς από τα διόδια

Στα 166 μέχρι στιγμής έχουν φτάσει τα πρόστιμα σε όλη την χώρα για παραβιάσεις της απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Μπορεί χθες οι αστυνομικοί να κινήθηκαν με συμβουλευτικό ρόλο, σήμερα όμως ο έλεγχος ήταν αυστηρός. Αν και η πλειοψηφία των πολιτών πειθάρχησε στο μέτρο, ορισμένοι συνεχίζουν να βλέπουν τα πράγματα «χαλαρά».

Τους γύρισαν πίσω στα διόδια

Ενώ τη Δευτέρα γίνονταν μόνο συστάσεις, σήμερα, Τρίτη, έπεσαν και τα πρώτα πρόστιμα των 150 ευρώ στην Αττική, σε οδηγούς που δεν είχαν την απαιτούμενη βεβαίωση του εργοδότη τους. Οι παραβάτες εντοπίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στα διόδια Αφιδνών, όπου οι αστυνομικοί στη συνέχεια τους υποχρέωσαν να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Τζόκινγκ χωρίς ταυτότητες στην Θεσσαλονίκη

Παραβάσεις σημειώθηκαν στην συμπρωτεύουσα, με άτομα που βγήκαν για σωματική άσκηση αλλά άφησαν στο σπίτι τις ταυτότητες τους, ενώ είχαν στείλει μήνυμα στο 13033 για να δικαιολογήσουν τη μετακίνησή τους. Περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, ένας οδηγός έπεσε σε αστυνομικό μπλόκο και υποστήριξε ότι επειδή δεν είχε τηλεόραση στο εξοχικό του, δεν γνώριζε ούτε είχε ενημερωθεί ότι θα πρέπει να διαθέτει έγγραφο, είτε χειρόγραφο, είτε να αποστείλει κάποιο μήνυμα!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ