Δευτέρα 14/6/2021

Συνελήφθησαν 258 απείθαρχοι με ανοιχτά καταστήματα

Την στιγμή που η χώρα έχει επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών ώς έκτακτο μέτρο για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, ορισμένοι εξακολουθούν να ανοίγουν καταστήματα όπως ταβέρνες, καφενεία και κομμωτήρια!

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, έφτασαν πλέον στις 258, ενώ οι παραβάσεις στις 250.

Οι συλλήψεις έχουν γίνει στις περιοχές, από την Πέμπτη 12/3, είναι οι εξής: 106 στην Αττική, 38 στη Δυτική Ελλάδα, 14 στην Κεντρική Μακεδονία, 13 στο Νότιο Αιγαίο, 12 στα Ιόνια Νησιά, 12 στην Πελοπόννησο, 12 στην Κρήτη, 11 στη Θεσσαλία, 10 στη Θεσσαλονίκη, 10 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 7 στη Στερεά Ελλάδα, 6 στη Δυτική Μακεδονία, 4 στο Βόρειο Αιγαίο και 3 στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθέντες λειτουργούσαν καταστήματα λιανικής πώλησης, κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα, καταστήματα ενδυμάτων, για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ