Κλειστά την Κυριακή τα σούπερ μάρκετ – Δείτε το νέο ωράριο για τα καταστήματα τροφίμων

Must Read

Κλειστά θα είναι την Κυριακή τα σούπερ μάρκετ, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων που έδωσε στη δημοσιότητα το νέο ωράριο των καταστημάτων τροφίμων που θα ισχύσει μέχρι την 25η Απριλιού.

Συγκεκριμένα, τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 21:00 και το Σάββατο από 07:00 έως 20:00.

Το νέο ωράριο τίθεται σε ισχύ από την ερχόμενη Πέμπτη 26.03.2020 έως και το Σάββατο 25.04.2020.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης είχε προαναγγείλει από το πρωί το κλείσιμο των σούπερ μάρκετ την Κυριακή,  λέγοντας πως: «δεν είχαν κίνηση. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να λειτουργούν».

Για τη διατήρηση των λαϊκών αγορών ανοικτών, ο υφυπουργός είπε πώς αυτό έγινε «για να μη συνωστίζεται ο κόσμος στα σούπερ μάρκετ. Μειώσαμε παραγωγούς και εμπόρους και απομακρύναμε τους πάγκους». Μάλιστα, υποστήριξε ότι εάν δεν τηρηθούν τα μέτρα, «το επόμενο βήμα είναι κλείσουν και οι λαϊκές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This