Κωμικοτραγικές παραβάσεις: Πήγε στο σούπερ μάρκετ 60 χλμ. μακριά από το σπίτι του

Must Read

Δεύτερη ημέρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας και οι έλεγχοι σήμερα ήταν πολύ αυστηροί!
Η πλειοψηφία ακολούθησε τις οδηγίες των αρχών, όμως δεν έλειψαν και αυτοί που επικαλέστηκαν ψευδείς ανάγκες με σουρεαλιστικές δικαιολογίες!

Πολίτης που σταμάτησαν οι αστυνομικοί επικαλέστηκε το μήνυμα που έστειλε στο 13033 γα σωματική άσκηση όμως βρισκόταν 20 χιλιόμετρα μακριά από την κατοικία του! Όπως αντιλαμβάνεστε δεν έπεισε τους άνδρες της αστυνομίας με αποτέλεσμα να πάρει 150 ευρώ πρόστιμο.

Ένας πολίτης στη Χίο, έκανε την βόλτα του χαλαρός αλλά μόλις είδε τον αστυνομικό έλεγχο, έσπευσε να στείλει μήνυμα εκείνη την στιγμή στο 13033. Φυσικά, οι αστυνομικοί είδαν τον ακρινή χρόνο που εστάλη το μήνυμα, δηλαδή, λίγα δευτερόλεπτα πριν τον σταματήσουν και ο όπως ήταν αναμενόμενο ο άνδρας, πήρε το πρόστιμό του.

Ένας οδηγός οδηγός αυτοκινήτου, έδειξε με απόλυτη αυτοπεποίθηση το εκτυπωμένο έγγραφο στο οποίο ανέφερε ότι πήγαινε στο σούπερ μάρκετ, όμως βρισκόταν 60 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του! Το αποτέλεσμα; Tι άλλο ; 150 ευρώ πρόστιμο!

Πρόστιμο πήραν όμως και ένας οδηγός με 3 συνεπιβάτες, την στιγμή που επιτρέπονται μόνο έως 2 άτομα στο όχημα. Το κορυφαίο; Kανένας από του 3 δεν είχε ταυτότητα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This