Προβληματίζει ο θάνατος της 41χρονης από κορωνοϊό! Ερευνάται ο ΕΟΔΥ – Είχε χρόνιο πρόβλημα και γιατί δεν νοσηλεύτηκε;

Must Read

Ανησυχία και όχι αδίκως για τον θάνατο της 41χρονης που κατέληξε αιφνίδια τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η άτυχη γυναίκα μητέρα τριών παιδιών έμενε στον οικισμό Κορέστειο Καστοριάς και σήμερα μετά την νεκροψία-νεκροτομή καταγράφηκε ως το 20 θύμα του κορωνοϊού στην χώρα μας.

«Σύμφωνα με την ενημέρωση από το νοσοκομείο Καστοριάς, η 41χρονη, καθώς είχε δέκατα και χρόνιο άσθμα, επικοινώνησε πιθανότατα Τρίτη ή Τετάρτη με γιατρό και μέσω του ΕΟΔΥ πήρε οδηγία να παραμείνει σπίτι της». Αυτό  τόνισε σε δήλωσή του στο aftodioikisi.gr, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Διαβάστε επίσης: Με κορωνοϊό η 41χρονη μητέρα που πέθανε αβοήθητη στην Καστοριά

Επίσης δήλωσε ότι «σύμφωνα με το νοσοκομείο Καστοριάς την Παρασκευή το βράδυ προς Σάββατο, η κατάστασή της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να διακομισθεί από το σπίτι της που βρίσκεται περίπου 35 χιλιόμετρα από την Καστοριά στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της τα ξημερώματα του Σαββάτου».

Για την καθυστέρηση της ενημέρωσης για τον θάνατό της ο κ. Κασαπίδης είπε επίσης ότι «καθώς ήταν αιφνίδιος θάνατος έγινε νεκροψία -νεκροτομή από την οποία αποκαλύφθηκαν ευρήματα στους πνεύμονες και διαπιστώθηκε ότι η αιτία θανάτου της ήταν ο κορωνοϊός».

Η άτυχη γυναίκα πέραν του άσθματος αντιμετώπιζε κάποιο άλλο θέμα υγείας λόγω του ότι σύμφωνα με το νοσοκομείο ήταν υπέρβαρη.

Ο θάνατος αυτός εγείρει ερωτήματα, όπως γιατί δεν έγινε το απαιτούμενο τεστ, εφόσον έμενε σε απομακρυσμένο οικισμό (35 χιλιόμετρα από το νοσοκομείο Καστοριάς) και ήταν γνωστό ότι είχε υποκείμενο νόσημα δεν μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο ώστε να παρακολουθείται η υγεία της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και μετά την αποκάλυψη ότι αιτία θανάτου ήταν ο κορωνοϊός το Υπουργείο Υγείας διεξάγει έρευνα ώστε να εξακριβωθεί η σωστή η όχι λειτουργία του ΕΟΔΥ όσον αφορά στις απαντήσεις που δίνουν αλλά και το ιστορικό που παίρνουν οι υπεύθυνοι σε τηλεφωνήματα πολιτών που υποπτεύονται ότι νοσούν από τον covid-19.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This