20-9-2020

«Προσγειώθηκαν» στην Ελλάδα οι 5 τόνοι χλωροκίνης από την Ινδία! Ήδη παραδόθηκαν στις φαρμακευτικές εταιρείες

Με διαβαθμισμένη πτήση της Aegean έφτασαν στην Έλλαδα οι πέντε τόνοι χλωροκίνης, που εξασφάλισε η ελληνική κυβέρνηση από την Ινδία! 

Οι πέντε τόνοι της χλωροκίνης, οι οποίοι ζητήθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί στοκ των σκευασμάτων που δημιουργούνται από την ουσία αυτή, τα οποία, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, βοηθούν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, έχουν ήδη παραδοθεί σε ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες, για να προχωρήσουν στην παρασκευή των σχετικών φαρμάκων, ώστε να το έχουν στη διάθεσή τους οι γιατροί που φροντίζουν τους ασθενείς στα ελληνικά νοσοκομεία.

Για την ενέργεια αυτή των ελληνικών αρχών είχε μιλήσει στις αρχές της εβδομάδας και ο Σωτήρης Τσιόδρας, απαντώντας μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου «έχουμε κάνει παραγγελία και έχουμε εξασφαλίσει στοκ από το φάρμακο, ώστε να είναι διαθέσιμο στην περίπτωση που το χρειαστούμε».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ