«Προσγειώθηκαν» στην Ελλάδα οι 5 τόνοι χλωροκίνης από την Ινδία! Ήδη παραδόθηκαν στις φαρμακευτικές εταιρείες

Must Read

Με διαβαθμισμένη πτήση της Aegean έφτασαν στην Έλλαδα οι πέντε τόνοι χλωροκίνης, που εξασφάλισε η ελληνική κυβέρνηση από την Ινδία! 

Οι πέντε τόνοι της χλωροκίνης, οι οποίοι ζητήθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί στοκ των σκευασμάτων που δημιουργούνται από την ουσία αυτή, τα οποία, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, βοηθούν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, έχουν ήδη παραδοθεί σε ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες, για να προχωρήσουν στην παρασκευή των σχετικών φαρμάκων, ώστε να το έχουν στη διάθεσή τους οι γιατροί που φροντίζουν τους ασθενείς στα ελληνικά νοσοκομεία.

Για την ενέργεια αυτή των ελληνικών αρχών είχε μιλήσει στις αρχές της εβδομάδας και ο Σωτήρης Τσιόδρας, απαντώντας μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου «έχουμε κάνει παραγγελία και έχουμε εξασφαλίσει στοκ από το φάρμακο, ώστε να είναι διαθέσιμο στην περίπτωση που το χρειαστούμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This