Χανιά: Έκρυψε το 7χρονο κοριτσάκι της στο πορτ μπαγκάζ για να γλυτώσει το πρόστιμο

Must Read

Δεν το χωράει ο νους το περιστατικό που συνέβη στα Χανιά σήμερα το μεσημέρι!

Σύμφωνα με το Flashnews, οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο για την απαγόρευση κυκλοφορίας στα πλαίσια των μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας, εντόπισαν ένα 7χρονο παιδί στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου.

Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Αναγνώστου Γογονή, όπου μια 36χρονη μητέρα οδηγούσε το όχημα της με συνεπιβάτες ένα αγόρι 10 ετών και μια 54χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με το νόμο, στο αυτοκίνητο επιτρέπεται ο οδηγός με δύο παιδιά, είτε δυο ενήλικοι (ο ένας ηλικιωμένος που συνοδεύεται από νεαρότερο άτομο διότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας) με ένα παιδί.

Η μητέρα όμως έβαλε το δεύτερο παιδί της, ένα 7χρονο κοριτσάκι, μέσα στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος για να γλυτώσει το πρόστιμο των 150 ευρώ, όμως τελικά θα βρεθεί και αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη αφού εξέθεσε σε κίνδυνο το ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews, η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη αλλά της κόπηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ και θα ακολουθήσει τακτική δικάσιμος για το αυτόφωρο. Γα την 53χρονη συντάχθηκε δικογραφία, γιατί δεν υπήρχε δικαιολογία για να βρίσκεται στο αυτοκίνητο της 36χρονης, ούτε χρειαζόταν κάποια ιατρική βοήθεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This