Πιτσιρίκα από Κύπρο: «Κύριε Νίκαρε, δεν θέλω άλλο την καραμπίνα – Θέλω να φύγει κορωνοϊός» (video)

Must Read

Η μικρή Μαρία από την Κύπρο κάνει τον γύρο του διαδικτύου στέλνοντας το μήνυμά της προς τον πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Η γλυκύτατη Κύπρια κουράστηκε από την καραντίνα (που την αποκαλεί καραμπίνα) και θέλει να φύγει ο κορωνοϊός άμεσα για να παίξει με τις ξαδέρφες της.

Οι γονείς της μικρούλας έστειλαν το συγκινητικό και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό βίντεο στον κ. Αναστασιάδη κι εκείνος το δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Κύριε Νίκαρε, δεν θέλω άλλο την καραμπίνα. Θέλω να έρθουν οι ξαδέρφες μου στο σπίτι μου. Θέλω να φύγει ο κορωνοϊός και ο κορωνοϊός να πάει αλλού», λέει με αυστηρό ύφος η Μαρία και σκλαβώνει!

Ο Νίκος Αναστασιάδης απάντησε στο αίτημα της μικρούλας :

«Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την “καραντίνα” που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο. Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις. Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα. Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς. Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την “καραμπίνα” και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.

Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This