Όλο και περισσότερα τα κρούσματα από τον κορωνοϊό στο ξενοδοχείο «Stanley»

Must Read

Στο ξενοδοχείο «Stanley» στην καρδιά της Αθήνας, όπου φιλοξενούνται εδώ και μερικές μέρες υπό καθεστώς αυστηρής καραντίνας δεκάδες Έλληνες ταξιδιώτες, προερχόμενοι από διάφορες χώρες, αυξάνεται μέρα με τη μέρα ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού!

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που βγήκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, άλλοι δύο διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό. Ο ένας προέρχεται από το γκρουπ των ταξιδιωτών που είχαν εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και επέστρεψαν στην Ελλάδα με ειδική πτήση της Aegean, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο άλλος είχε διαγνωστεί αρχικά αρνητικός στον κορωνοϊό, όμως μετά από νέα εξέταση βρέθηκε θετικός, κάτι που προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία!

Πρόκειται για ένα από τα 50 άτομα που είχαν φτάσει στην Ελλάδα από τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη και είχαν διαγνωστεί αρνητικά στον ιό, όμως είχαν προτιμήσει να παραμείνουν στο τετράστερο ξενοδοχείο για να μη θέσουν σε κίνδυνο τα συγγενικά τους πρόσωπα κατά την επιστροφή στα σπίτια τους. Στο ίδιο ξενοδοχείο παραμένουν υπό καθεστώς καραντίνας και οι 21 ταξιδιώτες από τις συγκεκριμένες δύο πτήσεις, που είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Δείτε επίσης: Άμεση η ανάγκη για ενδυνάμωση του δημοσίου συστήματος υγείας, για να χτυπηθεί ο κορωνοϊός

Όπως έγινε γνωστό, οι υπόλοιποι 31 ταξιδιώτες από την Κωνσταντινούπολη, οι οποίοι διαγνώστηκαν αρνητικοί στον ιό, θα επιστρέψουν στα σπίτια τους όπου θα τεθούν σε δεκατετραήμερη καραντίνα, ενώ ο συνταξιδιώτης τους που βγήκε θετικός θα παραμείνει σε απομόνωση στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι ταξιδιώτες από την Κωνσταντινούπολη, στο ξενοδοχείο τηρούνται ευλαβικά τα μέτρα και από την πρώτη στιγμή καθένας παραμένει απομονωμένος στο δωμάτιό του, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This