Τα ευτράπελα των ελέγχων για την απαγόρευση της κυκλοφορίας

Must Read

Εξακολουθούν να μην πειθαρχούν στα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας οι πολίτες, καθώς οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν για άσκοπη μετακίνηση σε όλη την επικράτεια έφτασαν τις 1.400. Ξεχωρίζει, όμως, η περίπτωση ενός Σύρου που παραβίασε και την καραντίνα, ενώ αποδείχθηκε και φυγόποινος!

Ο αλλοδαπός, που κατοικεί στο Γαλάτσι, εντοπίστηκε στον Ασπρόπυργο το πρωί της Κυριακής και διαπιστώθηκε ότι παραβίασε τη δεκατετραήμερη καραντίνα, η οποία του είχε επιβληθεί στις 20 Μαρτίου όταν είχε επιστρέψει από Βουδαπέστη. Οδηγήθηκε στο Τμήμα Πετρούπολης το οποίο λειτουργεί ως τμήμα αναφοράς για ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού στη δυτική Αττική και, κατά τον έλεγχο των στοιχείων του, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση για διακίνηση παράνομων μεταναστών με ποινή φυλάκισης 30 μηνών.

Κυκλοφορούσε οπλισμένος

Ενας άλλος κυκλοφορούσε σαν κύριος και μάλιστα… οπλισμένος ένας 46χρονος από ορεινό χωριό των Χανίων, που συνελήφθη το Σάββατο στα Χανιά, όταν αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ σταμάτησαν για έλεγχο το αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε και διαπίστωσαν ότι παραβίαζε την απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ είχε στην κατοχή του τρία κυνηγετικά μαχαίρια, μία σιδερογροθιά και 38 φυσίγγια κυνηγετικής καραμπίνας.

Στις Σέρρες, αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη μιας Ρομά που παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας για να κάνει διαρρήξεις σε δύο σπίτια! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, στην οποία περιλαμβάνεται και η κατηγορία της παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού, για την οποία ήδη της επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ!

Δείτε επίσης: Άμεση η ανάγκη για ενδυνάμωση του δημοσίου συστήματος υγείας, για να χτυπηθεί ο κορωνοϊός

Στο πλαίσιο των ελέγχων για άσκοπες μετακινήσεις έχουν επιδοθεί 6.606 πρόστιμα σε όλη την επικράτεια από την έναρξη του μέτρου, την περασμένη Δευτέρα. Την πρώτη θέση στις παραβάσεις έχει η Αττική με 547, ενώ 120 εντοπίστηκαν στην Κρήτη και 104 στα Ιόνια Νησιά.

Το Σάββατο συνελήφθησαν επτά άτομα για παραβάσεις της απαγόρευσης λειτουργίας καταστημάτων, τρία εκ των οποίων στην Αττική και από ένα σε Πελοπόννησο, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρο και Θεσσαλία. Από την Πέμπτη 12 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 286 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 296 άτομα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This