Στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά το 33ο θύμα του κορωνοϊού

Must Read

Στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά ήταν το 33ο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Πρόκειται για τον Μανώλη Μαλέλη, ο οποίος ήταν μέλος της μεγάλης οικογένειας του επενδυτικού ομίλου DEMCO που ανήκει στον γνωστό επιχειρηματία. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με μια ανάρτησή του στο twitter ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

«Αντίο, Μάνο! Τόσο γρήγορα, τόσο άδικα. Έλαχε να είσαι ο 33ος. Τα δυτικά Βαλκάνια σε αποχαιρετούν» έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του συνεργάτη του Δημήτρη Κοντομηνά.

Δείτε επίσης: Κρούσμα κορωνοϊού σε Ελβετό ναυτεργάτη του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος» – Αρνητικά τα κρούσματα στο «Θεολόγος Π»

Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz, ο Μανώλης Μαλέλης ήρθε αντιμέτωπος με τον κορωνοϊό μόλις την τελευταία εβδομάδα. Αρχικά η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε κάποια ιδιαίτερη ανησυχία. Όμως, τις τελευταίες ημέρες χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες τα συμπτώματα της νόσου επιδεινώθηκαν, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία πνοή του παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Ο Μανώλης Μαλέλης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα έπασχε από ένα αυτοάνοσο νόσημα το οποίο «χτυπάει» τους μύες. Μάλιστα, πριν από αρκετούς μήνες είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αμερικής και σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα είχε καλύψει ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This