Το δεύτερο «πάρτι καραντίνας» στο Π. Φάληρο, σκόνταψε σε καταγγελίες περί… ηχορύπανσης! (video)

Must Read

«Πάρτι καραντίνας» αποφάσισαν να κάνουν κάποιοι στο Παλαιό Φάληρο, βρίσκοντας κάποιους άλλους απέναντί τους, με αποτέλεσμα να μπει στο «παιχνίδι» και η… αστυνομία!

Ο DJ-διοργανωτής του δεύτερου «πάρτι καραντίνας», έβγαλε τα decks του στο μπαλκόνι και, όταν, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Κυριακής, έβαλε το πρώτο τραγούδι, αποθεώθηκε από την πλειονότητα των γειτόνων του, οι οποίοι υποδέχτηκαν την ιδέα του με χειροκροτήματα και ιαχές, ζητώντας του να συνεχίσει ακάθεκτος.

Κι ενώ εκείνος δεν τους χάλασε χατίρι, δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της στην περιοχή η αστυνομία, επικαλούμενη καταγγελίες πολιτών για ηχορύπανση, παρά το γεγονός ότι η μουσική δεν ήταν και τόσο δυνατά, όσο το βράδυ του Σαββάτου (όπου και δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο, καθώς χάρη στους φακούς και στο άναμμα φωτοβολίδων, δημιουργήθηκε ατμόσφαιρα… ντίσκο!).

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης ζήτησε από τον DJ να χαμηλώσει τη μουσική, διαφορετικά να σταματήσει να παίζει, με τους αστυνομικούς να τον προειδοποιούν ακόμη και με σύλληψη!

Όσοι γείτονες, ωστόσο, διασκέδαζαν με την ψυχή τους στα μπαλκόνια τους, ως εκείνη την ώρα, βρίσκοντας διέξοδο από την καραντίνα, του ζήτησαν να επιστρέψει και να συνεχίσει το πάρτι.

Κι εκείνος το έκανε, με… Αντώνη Ρέμο!

  • Χορέψτε και στο δικό σας μπαλκόνι, χάρη στο βίντεο από το εν λόγω πάρτι:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This