Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Η Περιφέρεια Αττικής «θωρακίζει» το Γηροκομείο Αθηνών απέναντι στη φονική νόσο!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Στη «θωράκιση» του Γηροκομείου Αθηνών προχωρά η Περιφέρεια Αττικής, με απόφαση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Αύριο θα παραδοθούν στο Γηροκομείο Αθηνών 10.000 γάντια, 3.000 μάσκες προστασίας και πάνω από 650 συσκευασίες αντισηπτικού υλικού, με στόχο την ενίσχυση της προστασίας του νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στη δομή.

Επιπρόσθετα, σε συνεργασία με την εταιρεία «Μασούτης», θα παραδοθεί και ικανή ποσότητα τροφίμων, ενώ με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, θα μεταβεί στο Γηροκομείο ομάδα ιατρών από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και ψυχολόγοι να παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία, ο Γιώργος Πατούλης επισήμανε σχετικά: «Σε αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη που δίνει η χώρα, απαιτείται συστράτευση και έμπρακτη αλληλεγγύη απ’ όλους μας. Προτεραιότητά μας να ενισχύσουμε το δίχτυ προστασίας για τους ηλικιωμένους που ανήκουν στον ευάλωτο πληθυσμό και χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης, αλλά και για το νοσηλευτικό προσωπικό που απασχολείται σε αυτές τις δομές. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους, με όσα μέσα διαθέτουμε».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ