Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (ξέχασε τους επιστήμονες) συνεχάρη ιδιοκτήτρια μπουτίκ που έραψε δωρεάν 600 μάσκες

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τα συγχαρητήρια της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου εισέπραξε τηλεφωνικά μια ιδιοκτήτρια μπουτίκ στα Γρεβενά για την κίνησή της να ράψει 600 μάσκες δωρεάν για το νοσοκομείο της πόλης.

Συγκεκριμένα, η Ελόνα Αγκόλι, μία ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων στα Γρεβενά, ανταποκρίθηκε στο αίτημα μίας υπεύθυνης υπαλλήλου του νοσοκομείου στο νοσοκομείο Γρεβενών διαθέτοντας 600 μάσκες.

Δείτε επίσης: Απίστευτες αποκαλύψεις από τα όσα συνέβησαν στη βίλα της οικογένειας του 25χρονου στην Ικαρία!

Η υπεύθυνη υπάλληλος του νοσοκομείου ζήτησε να της δώσει τιμή ανά τεμάχιο. «Άκουγα συνεχώς στις ειδήσεις ότι υπάρχει έλλειψη μασκών στα νοσοκομεία ότι οι γιατροί και νοσηλευτές κάνουν συνεχώς εκκλήσεις γιατί τους τελειώνουν. Είπα αμέσως στην κυρία ότι δεν θέλω χρήματα ότι θα τις κατασκευάσω δωρεάν και θα τις προσφέρω στο νοσοκομείο και σε όσους εργαζόμενους τις έχουν ανάγκη. Τότε μου είπαν ότι θα μου στείλουν το ύφασμα, τους ζήτησα κι ένα δείγμα το οποίο χρησιμοποίησα για να κάνω πατρόν», δήλωσε η κυρία Αγκόλι.

Να σημειωθεί ότι η Ελόνα Αγκόλι είναι το πρώτο άτομο που συνεχάρη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την κατασκευή μασκών, ενώ έχουν προηγηθεί 3D κατασκευές μασκών από επιστήμονες της χώρας οι οποίοι τις δώρισαν σε νοσοκομεία. Αυτούς δεν τους συνεχάρη η Πρόεδρος. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως μπήκε στην πολιτική και λειτουργεί επικοινωνιακά.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ