Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι μετανάστες στα κέντρα υποδοχής κάνουν… πάρτι (video)

Must Read

Την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών τηρεί με ευλάβεια τα περιοριστικά μέτρα για τη μη περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού, οι αλλοδαποί που διαβιούν στον καταυλισμό της Χίου φαίνεται ότι αδιαφορούν επιδεικτικά για τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε πολίτης του νησιού στην ιστοσελίδα bloko.gr, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης διοργανώθηκε το πρωί της Δευτέρας υπαίθριο παιδικό πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν δεκάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών. Κανείς δεν τηρούσε τις απαραίτητες αποστάσεις και οι περισσότεροι είχαν συνωστιστεί γύρω από έναν κλόουν που έδινε παράσταση στην είσοδο.

Δείτε επίσης: Επιστολή των εργαζομένων καθαριότητας στον Μητσοτάκη: «Μας ξεχάσατε από την έκτακτη ενίσχυση, κόψτε τους μισθούς των golden boys (video)

«Αυτή τη στιγμή γίνεται πάρτι με κλόουν στη ΒΙΑΛ (ΚΥΤ) Χίου με δεκάδες κόσμο και παιδιά μαζεμένα! Τι κατάσταση είναι αυτή; Οι Έλληνες περιοριστικά μέτρα και εδώ δεκάδες κόσμου συνωστίζεται και κάνει πάρτι σαν να μη συμβαίνει τίποτα; Απαράδεκτο!» ανέφερε μεταξύ άλλων στην καταγγελία του ο κάτοικος του νησιού.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους της Χίου, οι οποίοι ζητούν από τους υπευθύνους του καταυλισμού να λογοδοτήσουν για το συμβάν. Υπενθυμίζεται ότι με Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα ορίστηκε ως τις 21 Απριλίου ο προσωρινός περιορισμός της κυκλοφορίας των πολιτών τρίτων χωρών που διαμένουν στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Δείτε ο βίντεο του L&O:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This