Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Παραβάτες των μέτρων! Οι διοργανωτές πάρτι, η κολυμβήτρια και οι Γεωργιανοί διαρρήκτες

Σχεδόν 2.000 παραβιάσεις των μέτρων για τον κορωνοϊό έγιναν μέσα σε μια μέρα, ανήμερα την Πρωταπριλιά, αλλά κάθε άλλο παρά αστείο είναι! Αντίθετα, δείχνουν ανάγλυφα την έλλειψη πειθαρχίας και υπευθυνότητας!

Πρόστιμα 5.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε δύο μετανάστες αιτούντες άσυλο, οι οποίοι αγνόησαν τα περιοριστικά μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό και διοργάνωσαν πάρτι για ανήλικα στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ Χίου. Τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης βεβαίωσαν συνάθροιση άνω των 10 ατόμων και επέβαλαν στον καθένα πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Το υπουργείο Ναυτιλίας έχει ενημερώσει από τις 23 Μαρτίου με εγκύκλιό του ότι απαγορεύονται η θαλάσσια κολύμβηση, το ψάρεμα, η χρήση θαλάσσιων μέσων αναψυχής και η υποβρύχια αλιεία, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Στα Χανιά μια χειμερινή κολυμβήτρια αγνόησε επιδεικτικά τις απαγορεύσεις και βούτηξε στη θάλασσα.

Οι λιμενικοί την κάλεσαν με σειρήνα να βγει στη στεριά και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ.

Πρόστιμο επιβλήθηκε και σε δύο Γεωργιανούς διαρρήκτες οι οποίοι βγήκαν… χωρίς άδεια και συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης από την ΟΠΚΕ να παραβιάζουν την κεντρική είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Αγίου Μελετίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε επίσης: Γείτονες «αγνόησαν» τον… εγκλεισμό, πλακώθηκαν στο ξύλο και βρέθηκαν με χειροπέδες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ