Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Συντονίζει τους γιατρούς στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» ο Σωτήρης Τσιόδρας

Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας συντονίζει το ιατρικό και νοσηλευτικό νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» που τις τελευταίες εβδομάδες έχει αναλάβει τη νοσηλεία ήπιων κρουσμάτων του COVID-19.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Facebook, δείχνουν τον λοιμωξιολόγο με ειδική στολή να κάνει μαθήματα σε γιατρούς και νοσηλευτές και στέκεται κάθε πρωί στο πλευρό τους με οδηγίες και συμβουλές.

Δείτε την ανάρτηση:

«Τις φωτογραφίες μου τις έστειλε φίλη νοσηλεύτρια η οποία με δική της επιθυμία ζήτησε να μετατεθεί στο νοσοκομείο λοιμωδων Αγίας Βαρβάρας που επαναλειτουργει τις τελευταίες εβδομάδες. Στις φωτογραφίες είναι ο κ Τσιοδρας ο οποίος είναι μαζι τους κάθε μέρα από το πρωί για να τους συντονίσει και να τους κάνει μαθήματα και μετά χωρίς διακοπή περνάει στην ενημέρωση μας. Διάβασα σήμερα πως άλλη ελληνική επιστημονική ομάδα έκανε μια σπουδαία ανακάλυψη για την εξέλιξη του ιού που ίσως σώσει πολλούς ανθρώπους. Αυτή είναι η Ελλάδα που αγαπούμε. Από την νοσοκόμα που παίρνει στην πλάτη της την ευθύνη, μέχρι το βαρύ πυροβολικό που ανοίγει δρόμους για την ανθρωπότητα. Πόσος πολύτιμος χώρος έχει καεί από τον δημόσιο διάλογο που ανήκει στο έργο αυτων των ανθρώπων αλλά αντίθετα αναλώθηκε σε σκουπίδια;».

Τις φωτογραφίες μου τις έστειλε φίλη νοσηλεύτρια η οποία με δική της επιθυμία ζήτησε να μετατεθεί στο νοσοκομείο…

Gepostet von Elena Karagianni am Donnerstag, 2. April 2020

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ