ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΕλευσίνα: Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου - Κολυμπώντας βγήκε το πλήρωμα

Ελευσίνα: Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου – Κολυμπώντας βγήκε το πλήρωμα

Καλά στην υγεία τους οι χειριστές

Συναγερμός στην Ελευσίνα, μετά από πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου, το οποίο συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στον Ασπρόπυργο, στην περιοχή Ήμερος Τόπος.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν τρία άτομα πλήρωμα, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους και εντοπίστηκαν να κολυμπούν προς την ακτή.

Η διαδικασία διάσωσής τους ήταν άμεση καθώς λιμενικός επιβιβάστηκε σε ταχύπλοο και έσπευσε στο σημείο περισυλλέγοντας του επιβαίνοντας οι οποίοι βρέθηκαν στο νερό να κολυμπουν προς την ακτή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πηγή: Facebook: Πυρκαγια Ενημέρωση

Τα αίτια προσθαλάσσωσης του ελικόπτερου Erickson που είναι μισθωμένο και επιχειρούσε στη φωτιά παραμένουν άγνωστα.

https://exchange.glomex.com/video/v-dbikjcqfm609?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο επιχειρούσε να κάνει ανεφοδιασμό νερού, ενώ κοντά του σε βρισκόταν και δεύτερο ελικόπτερο.

https://exchange.glomex.com/video/v-dbijcsojyc01?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Οι τρεις χειριστές είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρονται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για προληπτικές εξετάσεις.

Φωτιά στον Ασπόπυργο

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ξέσπασε πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στη θέση Ήμερος Τόπος στον Ασπόπυργο.

Στο σημείο έσπευσαν 38 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου της 1ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα και 2 ελικόπτερα.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης