Δευτέρα 21/6/2021

Αυτό μας έλειπε! Σαφάρι της δημοτικής αστυνομίας με «καταιγίδα» κλήσεων για… παρκάρισμα

Δεν μας έφτανε το… κεφαλοκλείδωμα δημοτικού αστυνομικού της Αθήνας σε ηλικιωμένο, που μάλιστα καταγράφηκε και σε βίντεο και οδήγησε στο να κληθεί σε απολογία ο συγκεκριμένος υπάλληλος, ήρθε και το «σαφάρι» με τις κλήσεις για παράνομη μεταστάθμευση!

Με το που εξέπνευσε η αναστολή του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, ξεχύθηκαν οι δημοτικοί αστυνομικοί με τα μπλοκάκια στο χέρι για να… αποκαταστήσουν την τάξη εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας!

Δείτε επίσης: Πρόστιμο 150 ευρώ σε 19 Αλβανούς που ήθελαν να επαναπατριστούν στην χώρα τους με το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων (video)

Εκείνοι που έδωσαν εντολή να πέσουν βροχή οι κλήσεις δεν τους απασχόλησε η τεράστια μείωση της κίνησης με την απαγόρευση κυκλοφορίας, ούτε ότι κάποιοι δεν μπορούν να πάρουν τα οχήματά τους λόγω μέτρων και, κυρίως, ότι χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες έχουν μείνει χωρίς δουλειά και χωρίς δεκάρα;

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ