Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ έγιναν… ερωτικές περιπτύξεις στο αυτοκίνητο, για δυο νέους στα Χανιά!

Έστειλαν γραπτό μήνυμα ότι θα βγουν για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, αλλά, στην πραγματικότητα, έδωσαν ραντεβού για να κάνουν… σεξ μέσα στο αυτοκίνητο!

Το… ξαναμμένο ζευγάρι δεν είχε ψώνια στο πορτμπαγκάζ και η δικαιολογία ότι έκανε «απλώς μία στάση», πριν πάει στο κατάστημα τροφίμων, δεν έπεισε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους εντόπισαν το απόγευμα της Τρίτης να… βγάζουν τα μάτια τους, στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά!

Νωρίτερα, οι δύο νέοι είχαν στείλει sms εξασφαλίζοντας άδεια για «προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης»! Στη συνέχεια, όμως, η κοπέλα και ο φίλος της συναντήθηκαν και άρχισαν να επιδίδονται σε τρυφερές περιπτύξεις, όταν κάποια στιγμή χτύπησε το τζάμι του οχήματος ένας από τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή, στο πλαίσιο ελέγχων για την άσκοπη μετακίνηση λόγω κορωνοϊού.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, κατά τον έλεγχο που έκαναν, οι… θερμόαιμοι νέοι δεν είχαν καμία σακούλα με τρόφιμα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου ή στο εσωτερικό του, που να αποδεικνύουν ότι είχαν πάει σε σούπερ μάρκετ.

Έτσι, παρά την δικαιολογία τους ότι έκαναν «μια στάση» και σκόπευαν να πάνε αμέσως μετά για ψώνια, τους επέβαλαν το διοικητικό πρόστιμο που προβλέπεται για άσκοπη μετακίνηση. Πάντως, παραμένει άγνωστο αν το ζευγάρι ντύθηκε και έφυγε κακήν κακώς ή… συνέχισε αυτό που έκανε, αφού ούτως ή άλλως είχε πάρει τη «λυπητερή»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ