«Έβρεξε» πρόστιμα στην Πάτρα! Δεκάδες πιστοί πήγαν στην εκκλησία να κοινωνήσουν και να πάρουν αντίδωρο

Must Read

Συναγερμός σήμανε το πρωί στην Πάτρα, όταν δεκάδες πιστοί συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας, για να κοινωνήσουν και να πάρουν αντίδωρο. Σύμφωνα με το Τempo.24, κάποιοι από τους γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο για να διαλύσει τους παρευρισκομένους πιστούς, οι οποίοι ήταν κυρίως ηλικιωμένοι.

Μάλιστα, υπήρξε ένταση καθώς οι περίοικοι της εκκλησίας βγήκαν στα μπαλκόνια τους και είχαν διαμάχες μεταξύ τους, καθώς οι μισοί ενοχλήθηκαν από την παρουσία της αστυνομίας, ενώ οι περισσότεροι ζητούσαν την απομάκρυνση των πιστών. Τελικά, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μοίρασαν πρόστιμα, καθώς οι παρευρισκόμενοι δεν είχαν άδεια εξόδου (άλλωστε δεν προβλέπεται για τον συγκεκριμένο λόγο) και ο κόσμος επέστρεψε στα σπίτια του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This