Συσκευές θερμομέτρησης στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της «Ομόνοιας»

Must Read

Συσκευές θερμομέτρησης θα υπάρχουν από σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης, για να εξετάζονται οι πωλητές από ειδικούς γιατρούς, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Σωματείο Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η Ομόνοια».

Στόχος είναι να εξετάζονται οι εργαζόμενοι των λαϊκών αγορών για πιθανά συμπτώματα, προκειμένου να προστατευθούν οι ίδιοι, αλλά και ο περίγυρός τους.

Την θερμομέτρηση των πωλητών θα αναλάβουν δύο γιατροί, ένας θα είναι στην ανατολική πλευρά της λαϊκής αγοράς και ένας στη δυτική, προκειμένου να θερμομετρούν όσο περισσότερους πωλητές γίνεται.

Την εν λόγω πρωτοβουλία ανέλαβαν οι Ομοσπονδίες και τα σωματεία του κλάδου. Πρόκειται για τις Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης και Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας- Θράκης, την «Ομόνοια» και το σωματείο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών «Η Πρόοδος».

Δείτε επίσης: Νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μύκονο – Όλα τα μέτρα που πάρθηκαν στο νησί των Ανέμων και τη Σαντορίνη

«Δεν πρόκειται για εξέταση, αλλά για μέτρο πρόληψης. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν. Είναι ζήτημα ατομικής ευθύνης», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση των τεσσάρων Σωματείων στις λαϊκές αγορές, σημειώνοντας πως «ο αγώνας, για να παραμείνουν οι λαϊκές αγορές ανοιχτές, είναι συνεχής».

Όπως γίνεται αντιληπτό, μπροστά στον κίνδυνο να κλείσουν οι λαϊκές και να χάσουν τα μεροκάματα οι πωλητές, γίνεται αυτή η κίνηση πρόληψης από τους υπεύθυνους του κλάδου τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This