Πέμπτη 24/6/2021

Η καραντίνα αύξησε τα… τεστ εγκυμοσύνης στο Ηράκλειο

Αρκετά πιο κοντά φαίνεται πως έφερε η καραντίνα τα ζευγάρια στο Ηράκλειο τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς αυξήθηκε η ζήτηση των… τεστ εγκυμοσύνης! Η αύξηση αυτή, βέβαια, δεν εμφανίζεται τόσο μεγάλη στα καταστήματα, όσο στα φαρμακεία που δραστηριοποιούνται εκτός κέντρου της πόλης αλλά και σε εκείνα που έχουν ηλεκτρονικά καταστήματα e-shop.

Συγκεκριμένα, στα μαγαζιά οι αυξήσεις υπολογίζονται σε ένα ποσοστό της τάξης του 3% με 5%, ενώ στα φαρμακεία που διατηρούν και e-shop παρουσιάζονται αυξήσεις ακόμα και της τάξης του 20%! Αυτό εξηγείται, φυσικά, από την ευκολία που παρουσιάζεται στις παραγγελίες και στις παραδόσεις κατ’ οίκον, λόγω του εγκλεισμού στα σπίτια για την αποφυγή της μετάδοσης τού κορωνοϊού.

Δείτε επίσης: Νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μύκονο – Όλα τα μέτρα που πάρθηκαν στο νησί των Ανέμων και τη Σαντορίνη

Σημειώνεται, πάντως, ότι εκτός από τα τεστ εγκυμοσύνης που παρουσιάζουν αξιοπρόσεκτη αύξηση, σημαντικές αυξήσεις παρατηρούνται και σε καλλυντικά προϊόντα και κυρίως στις βαφές των μαλλιών, καθώς οι γυναίκες είναι αναγκασμένες να βάψουν στα σπίτια τους τις ρίζες των μαλλιών τους και να κάνουν μόνες τους γενικό… ρεκτιφιέ! Είναι ενδεικτικό πως, εξαιτίας των κατεβασμένων ρολών στα κομμωτήρια και τα διάφορα κέντρα αισθητικής, η αύξηση της ζήτησης σε αυτά τα προϊόντα έχει φτάσει στο σημείο να ξεπερνάει ακόμα και το 50%!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ