Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Και η SPEEDEX στη «φάκα» των ελέγχων, μετά την ΑCS και τη Γενική Ταχυδρομική

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Έφοδος στα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών SPEEDEX πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, μετά από καταγγελίες για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας. 

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θα συνεχίσει τους ελέγχους σε όλες τις εταιρείες του κλάδου και, στην περίπτωση που διαπιστωθεί εναρμονισμένη πρακτική, το θέμα θα παραπεμφθεί, για περαιτέρω έλεγχο, στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, από το χθεσινό έλεγχο στα γραφεία της Γενικής Ταχυδρομικής δεν υπήρξαν επιβαρυντικά ευρήματα για την επιβολή προστίμου, ενώ, όπως σημειώνεται, οι έλεγχοι είναι συνεχείς σε όλο το εύρος της αγοράς και όλες οι καταγγελίες ελέγχονται.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ