Χειροπέδες σε 56χρονο που κυνηγούσε με ξέφρενη ταχύτητα τον κορωνοϊό στον Βόλο

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε περιοχή του Βόλου, όταν ένα Mazda Ι.Χ. κινούνταν με υψηλή ταχύτητα στο κέντρο της πόλης, κάνονας επικίνδυνους ελιγμούς.

Αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε την Αστυνομία και κατήγγειλε την ξέφρενη κούρσα του αυτοκινήτου και τις πινακίδες του. Άμεσα, αστυνομικοί εντόπισαν το Mazda που συνέχιζε να ακολουθεί την ίδια πορεία με ταχύτητα και κατάφεραν να το ακινητοποιούν στο ύψος της οδού Γαλλίας.

Ο οδηγός του Ι.Χ. κατέβηκε από το όχημά του φορώντας στο κεφάλι του έναν φακό με φωτάκια τύπου led και ξεκίνησε να διαμαρτύρεται στους αστυνομικούς επειδή κυνηγούσε τον κορωνοϊό και εξαιτίας τους τον… έχασε!

Οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι με την αιτιολογία του οδηγού, ενώ εκείνος συνέχισε να επιμένει ότι με τον φακό που φοράει στο κεφάλι έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει τον κορωνοϊό και ήταν έτοιμος να τον πιάσει λίγο πριν τον σταματήσουν.

Αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό τα έγγραφά του και του βεβαίωσαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, πριν του επιτρέψουν να μπει στο όχημά του και να επιστρέψει σπίτι του, δίνοντας τέλος στην… καταδίωξη του νέου ιού.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, πρόκειται για έναν 56χρονο που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν διωκτικές αρχές ή ψυχιατρικές υπηρεσίας. Για τον ίδιο, την επομένη της καταδίωξης, η σύζυγός του υπέβαλλε σε βάρος του αναφορά στο Α.Τ. Βόλου. Σύμφωνα με την ίδια, ξαφνικά, κι ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δώσει δείγματα γραφής, άρχισε να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα. Όπως ανέφερε, δεν ήταν καλά ψυχολογικά μετά την εφαρμογή των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Για τον 56χρονο που στο μεταξύ εξαφανίστηκε, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Εντοπίστηκε στην Αθήνα όπου είχε πάει να δει την κόρη του και οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική Νίκαιας. Πρόκειται για πρωτοείσακτο ψυχιατρικό περιστατικό που έχει δημιουργήσει προβληματισμό στις ελεγκτικές αρχές για το τι πρόκειται να επακολουθήσει εν μέσω υγειονομικής κρίσης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This