Κυριακή 20/6/2021

Αστυνομικός ξηγήθηκε… σταράτα σε Τουρκάλα πρόξενο ήθελε να μπει σε ξενοδοχείο στη Γλυφάδα

«Κόκκινο» άναψε στην πρόξενο της Τουρκίας ένας αστυνομικός που φρουρούσε το ξενοδοχείο στη Γλυφάδα όπου φιλοξενούνται σε καραντίνα οι Τούρκοι ναυτικοί του πλοίου «Ελ. Βενιζέλος», καθώς της απαγόρευσε την είσοδο όταν ζήτησε να τους επισκεφτεί.

Οι επιβαίνοντες και το πλήρωμα του πλοίου παραμένουν σε αυστηρή απομόνωση στο ξενοδοχείο «Coral» της Γλυφάδας μετά τα 120 θετικά κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος». Εκεί έφτασε η Τουρκάλα αξιωματούχος και ζήτησε να ενημερωθεί από τους 90 στο σύνολό τους συμπατριώτες της ναυτικούς για τις συνθήκες της διαμονής τους, καθώς, σύμφωνα με την ίδια, είχαν εκφράσει παράπονα και διαμαρτυρίες για τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Δείτε επίσης: Καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης: «Η κατάσταση θα έχει χαλαρώσει ως το καλοκαίρι αλλά μην περιμένουμε μαγικά στην αλλαγή του καιρού»

Ο αστυνομικός σκοπός φέρεται ότι δήλωσε σεβασμό στην διπλωματική της ιδιότητα, ωστόσο της διευκρίνισε ότι το ξενοδοχείο που έχει διατεθεί για τη φιλοξενία τους αποτελεί χώρο αυστηρής καραντίνας και δεν επιτρέπονται η είσοδος ή η έξοδος σε οποιονδήποτε.

Μάλιστα, της πρότεινε με εξαιρετική ευγένεια, αν οι τουρκικές Αρχές ήθελαν καλύτερες από τις υψηλού επιπέδου συνθήκες διαμονής που παρέχει η ελληνική κυβέρνηση, να τους είχε επιτρέψει να καταπλεύσουν στο λιμάνι του Τσεσμέ και να τους διέθεταν σουίτες!
Έπειτα από αυτά, η πρόξενος της Τουρκίας αποχώρησε, ενώ ο αστυνομικός ενημέρωσε την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό και η ανταπόκρισή του στην εφαρμογή των μέτρων που έχουν αποφασιστεί από τις Αρχές σχολιάστηκε θετικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ