Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Σχεδόν 450 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε καραντίνα για κορωνοϊό, σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Οι δεκάδες επαναπατρισθέντες από τη μία, οι ουκ ολίγοι νοσούντες από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», από την άλλη, έχουμε φτάσει στο σημείο αυτή τη στιγμή να υπάρχουν περί τα 450 άτομα, τα οποία… φιλοξενούνται υπό καθεστώς καραντίνας, σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας!

Συγκεκριμένα, σε δύο ξενοδοχεία της Ομόνοιας φιλοξενούνται 70 άτομα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όλοι τους αλλοδαποί, στο ένα και άλλα 47 άτομα στο άλλο, 37 εκ των οποίων προέρχονται από το πλοίο, ενώ οι υπόλοιποι από διάφορες πτήσεις εξωτερικού.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τους επιβαίνοντες στο εν λόγω πλοίο, 80 εξ αυτών φιλοξενούνται ξεχωριστά σε άλλο ξενοδοχείο, 36 ακόμη βρίσκονται μαζί με άλλους 11 από διάφορες πτήσεις σε διαφορετικό ξενοδοχείο, ενώ σε ένα ακόμη αθηναϊκό ξενοδοχείο, όπου τελούν υπό καθεστώς καραντίνας 125 άτομα, υπάρχουν ανάμεσά τους 7 ακόμη από το πλοίο.

Τέλος, σε ξεχωριστό ξενοδοχείο βρίσκονται ακόμη 75 επαναπατρισθέντες από πτήσεις, ενώ απόψε φτάνει πτήση από Γαλλία, στην οποία επιβαίνουν 78 Έλληνες, που αναμένεται να μπουν σε καραντίνα επίσης σε κάποιο ξενοδοχείο.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ