Σοκαριστική καταγγελία: Πλουσιόπαιδα «σπάνε» την καραντίνα με πριβέ πάρτι και όργια

Must Read

Την ώρα που η πλειοψηφία των Ελλήνων μένουν στα σπίτια τους τηρώντας τα μέτρα πρόληψης κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού, κάποια κακομαθημένα πλουσιόπαιδα οργανώνουν πριβέ πάρτι με ανταλλαγή συντρόφων!

Οι προσκλήσεις για τις συγκεντρώσεις σε βίλες οργίων που θυμίζουν την ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ «Μάτια ερμητικά κλειστά», μοιράζονται μέσω του διαδικτύου σε πρόσωπα πρόθυμα να εκτεθούν σε επικίνδυνες συναθροίσεις για να ικανοποιήσουν τη δίψα τους για άγριο σεξ!

Ακόμη και τώρα, που οι χειραψίες, οι αγκαλιές, τα φιλιά και κάθε είδους… στενή επαφή έχουν κοπεί υπό το φόβο του φονικού ιού, κάποια «αρρωστημένα» μυαλά που θέλουν να βγάλουν χρήματα ακόμα και αυτές τις δύσκολες ώρες, διοργανώνουν «σουαρέ» ακολασίας, αδιαφορώντας αν θέτουν σε κίνδυνο, όχι μόνον τους συμμετέχοντες σε αυτά και τους ίδιους τους εαυτούς τους, αλλά και την δημόσια υγεία στο σύνολό της!

Την σοκαριστική καταγγελία, που δεν χωράει ο νους, έκανε την Τετάρτη ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Όπως είπε, οι επιτήδειοι απευθύνουν διαδικτυακά καλέσματα, στέλνοντας ακόμα και προσκλήσεις στα social media, με την ελπίδα ότι κάποιοι από αυτούς που θα τις λάβουν θα βάλουν στην άκρη τα μέτρα πρόληψης κατά της νόσου και, εν μέσω πανδημίας, θα δεχτούν να πάρουν μέρος σε μία νύχτα έξαψης και λαγνείας!

Ραντεβού σε πολυτελείς κατοικίες

«Επειδή δύσκολα γίνεται πλέον το έγκλημα στο πεζοδρόμιο, έχει βρει διαδρόμους στο διαδίκτυο. Το τελευταίο διάστημα διοργανώνονται πριβέ πάρτι, γίνονται όργια σε πολυτελείς κατοικίες και στο διαδίκτυο στέλνονται ακόμα και προσκλήσεις. Γίνεται στην Ευρώπη και τελευταία κάνουμε… εισαγωγές και στην Ελλάδα. Πρέπει και εκεί να έχουμε την προσοχή μας, ώστε να μην πέσουμε θύματα αυτού του “εμπορίου”…», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Λοιμωξιολόγος Μάριος Λαζανάς: «Δεν πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία! Τα παιδιά δεν έχουν αναπτύξει αντισώματα»

Τα ραντεβού για ερωτικό ξεφάντωμα μέχρι… τελικής πτώσης δίνονται συνήθως σε βίλες και πολυτελείς κατοικίες, όπου οι οικοδεσπότες και οι διοργανωτές των οργίων τα έχουν σχεδιάσει όλα στην εντέλεια, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι καλεσμένοι τους θα εκτονώσουν με τη βοήθεια των ερωτικών παρτενέρ τους τα καταπιεσμένα -εξαιτίας της καραντίνας- σεξουαλικά ένστικτά τους, αγνοώντας τις αυστηρές προειδοποιήσεις των ειδικών!

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών αναφέρθηκε και στους… πονηρούς συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν μεγάλα σχέδια για εξόρμηση στην επαρχία τις μέρες του Πάσχα και ήδη «έχουν βάλει τον χάρτη κάτω και ψάχνουν παρακαμπτήριες από τα διόδια». Ο κ Ντούμας εκτίμησε, τέλος, ότι «δεν είναι δυνατόν να κλείσουν τα διόδια, αλλά μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι θα μπορούν να πηγαίνουν προς την επαρχία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This