Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Συνταξιούχος «ξεκλείδωσε» την βιοτεχνία του και φτιάχνει μάσκες για τον κορωνοϊό

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Συστρατεύτηκε στον αγώνα ένας συνταξιούχος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος άνοιξε ξανά τη βιοτεχνία του, κάθισε μπροστά στις ραπτομηχανές του και άρχισε να κατασκευάζει μάσκες για τα νοσοκομεία!

Ο Λευτέρης Ραπτίδης, ένας βιοπαλαιστής που ξεκίνησε από τα καπνοχώραφα του Δροσάτου στο Κιλκίς, κατάφερε με κόπους, αγώνα και πολλή δουλειά να στήσει μια βιοτεχνία ενδυμάτων στη Θεσσαλονίκη. Όταν ολοκλήρωσε τον κύκλο του, άφησε την επιχείρηση στα παιδιά του και αποτραβήχτηκε μαζί με τη σύζυγό του Στέλλα, η οποία στάθηκε δίπλα του σε όλους τους αγώνες της ζωής, για να ξεκουραστούν και να χαρούν τα εγγόνια τους.

Δείτε επίσης: Τα 14 ερωτήματα της «κορωνοϊάδας» περιμένουν τις… δικές σας απαντήσεις!

Όμως, η σχεδόν εμπόλεμη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα δεν τους άφησε ασυγκίνητους και αποφάσισαν να προσφέρουν με τις δικές τους δυνάμεις στον αγώνα κατά του κορωνοϊού. Έτσι, ο κ. Λευτέρης και η κυρία Στέλλα επέστρεψαν πάνω από τις ραπτομηχανές που τους είχαν απομείνει στη βιοτεχνία, έκοψαν τα υφάσματα και άρχισαν να κατασκευάζουν μάσκες για τους «στρατιώτες» της πρώτης γραμμής. Από κοντά βρίσκονται οι κόρες και τα εγγόνια τους, που ασπάστηκαν την απόφαση για προσφορά και αλληλεγγύη.

«Ράβουμε μάσκες για να τις προσφέρουμε στα νοσοκομεία» λένε στο eidisis.gr, αποδεικνύοντας ότι στους δύσκολους καιρούς αναφύονται το φιλότιμο και η αίσθηση του χρέους και του καθήκοντος προς κάτι μεγαλύτερο από τον μικρόκοσμό μας.

ΜΑΣΚΕΣ

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ