Αναστάτωση στο Μαμάτσειο Κοζάνης: Δύο ακόμη νοσηλεύτριες θετικές στον κορωνοϊό

Must Read

Θετικές στο κορωνοϊό διαγνώσθηκαν δύο γυναίκες, βοηθοί θαλάμου στην Παθολογική κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γυναίκες είχαν έρθει σε επαφή με την 36χρονη νοσηλεύτρια που νοσεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο. Προς το παρόν, οι δύο νοσηλεύτριες που έχουν ελαφρά συμπτωματολογία και αναμένεται να δώσουν δείγμα για επανέλεγχο, πήραν εντολή να παραμείνουν σε καραντίνα στις οικίες τους.

Η συγκεκριμένη είδηση, πάντως, έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, με τους εργαζόμενους να ζητούν να ληφθεί δείγμα από το σύνολο του προσωπικού της παθολογικής κλινικής.

Συνολικά, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται με κορωνοϊό 8 ασθενείς, ενώ υπάρχουν και 5 «ύποπτα» περιστατικά, που περιμένουν να βγουν τα αποτελέσματά τους. Κανείς τους, πάντως, δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ, προχθές, Τρίτη, πήραν εξιτήριο 2 άτομα που είχαν εισαχθεί εξαιτίας της νόσου.

ειδήσεις

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This