«Κορωνοδιαρρήκτης» με το αμάξι της πεθεράς ρήμαξε 20 φαρμακεία με λεία 420.000 ευρώ

Must Read

Πάνω από 20 φαρμακεία σε Βόνιτσα, Αγρίνιο και Λευκάδα, «ρήμαξε» ένα 52χρονος διαρρήκτης ο οποίος απέσπασε στο σύνολο από από 420.000 ευρώ

Ο 52χρονος οδηγώντας το αυτοκίνητο της πεθεράς του, κατευθυνόταν προς τους στόχους του, όπου ήξερε ότι θα βρει γεμάτα ταμεία αφού γνώριζε ότι λόγω των έκτακτων μέτρων οι ιδιοκτήτες τους κρατούσαν τα χρήματα των εισπράξεων στα ταμεία των καταστημάτων. 

Μέσα σε μια μέρα διέρρηξε 2 φαρμακεία σε Βόνιτσα και 5 στη Λευκάδα, ενώ την επόμενη νύχτα άνοιξε 5 φαρμακεία στο Αγρίνιο. Μάλιστα σε φαρμακείο στη Βόνιτσα άρπαξε πάνω από 70.000 ευρώ αλλά και λίρες. Η συνολική λεία του «ποντικού» έφτασε τα  τα 419.578 ευρώ.

Η έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αγρινίου επεκτάθηκε σε Βόλο και Κόρινθο έως ότου τελικά εντόπισαν τον «κορωνοδιαρρήκτη» στο σπίτι του στο Νέο Κόσμο, όπου βρέθηκαν λίρες και 5.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This