ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΘεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε 27χρονη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε 27χρονη

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Το βράδυ της Κυριακής 26/10 ένας 19χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε με το όχημά του μια 27χρονη κοπέλα που κινείτο πεζή στη Λεωφόρο Νίκης, στο ύψος της Αριστοτέλους.

Πως έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ το τροχαίο έγινε γύρω στις 23:15 χθες το βράδυ στη Λεωφόρο Νίκης, όταν ένας 19χρονος οδηγώντας αυτοκίνητο τραυμάτισε 27χρονη πεζή και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο του ατυχήματος χωρίς να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές ή να περιθάλψει την παθούσα.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Παράλληλα η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού και τελικά τον ανακάλυψε και προχώρησε στην σύλληψη του.

Επιπλέον, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μετά τον εντοπισμό του, προέκυψε ότι οδηγούσε το εν λόγω όχημα υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης