ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΚλειστός ο δρόμος προς Κακαβιά από τις 6 το απόγευμα λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Κλειστός ο δρόμος προς Κακαβιά από τις 6 το απόγευμα λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Η διέλευση θα επιτρέπεται μόνο σε οχήματα με επείγοντα ιατρικά περιστατικά

Κλειστός θα παραμείνει σήμερα το απόγευμα ο δρόμος που οδηγεί προς το συνοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς, σύμφωνα με ενημέρωση των αρχών. Η κυκλοφορία θα διακοπεί από τις 18:00 έως τις 22:00, λόγω προγραμματισμένης διαμαρτυρίας αγροτών στον κόμβο Καλπακίου.

Η διέλευση θα επιτρέπεται μόνο σε οχήματα με επείγοντα ιατρικά περιστατικά. Η κινητοποίηση οργανώνεται από την Επιτροπή Πρωτοβουλίας Αγροτοκτηνοτρόφων, η οποία συμμετέχει στις πανελλήνιες κινητοποιήσεις για τα προβλήματα του αγροτικού κλάδου.

Οι οδηγοί που προγραμματίζουν ταξίδι προς την Αλβανία συνιστάται να προγραμματίσουν τη διέλευσή τους σε άλλες ώρες ή να εξετάσουν εναλλακτικές διαδρομές, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με το Himara.gr για καλύτερο προγραμματισμό του ταξιδιού, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου και να λάβουν υπόψη ότι η κινητοποίηση αφορά αποκλειστικά τον κόμβο Καλπακίου. Η έγκαιρη αναχώρηση ή αναπροσαρμογή της διαδρομής μπορεί να μειώσει σημαντικά την ταλαιπωρία.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης