Τρίτη 22/6/2021

Προσωρινός CEO του ΟΠΑΠ αναλαμβάνει ο Jan Karas, μετά την αποχώρηση του Damian Cope

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, σχετικά με την αποχώρηση του Damian Cope, διευθύνοντος συμβούλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι, από την 1η Ιουνίου, και για το χρονικό διάστημα μέχρι τον ορισμό νέου διευθύνοντος συμβούλου, προσωρινός CEO ο Jan Karas.

Ο κ. Karas, Chief Commercial Officer του οργανισμού, θα ασκεί αρμοδιότητες Acting CEO, με την εξαίρεση των αρμοδιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού, οι οποίες θα ασκούνται από τον Οδυσσέα Χριστοφόρου, αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο.

Ο Kamil Ziegler, εκτελεστικός πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ θα εξακολουθεί να ασκεί εκτελεστικές αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί, και θα αναφέρονται άμεσα σε αυτόν ο Jan Karas και ο Οδυσσέας Χριστοφόρου.

O εκτελεστικός πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Kamil Ziegler, σχολίασε σχετικά: «Έπειτα από τέσσερα χρόνια ως διευθύνων σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ, ο Damian αποχωρεί από τον ΟΠΑΠ. Προσωπικά και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη σημαντική συμβολή του στην πρόοδο και τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ και να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι θα ανταποκριθούμε στην υλοποίηση των στρατηγικών μας στόχων και στις προκλήσεις που προκύπτουν από την πανδημία Covid-19, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες να προσφέρουμε αξία στους μετόχους και τους κοινωνικούς εταίρους μας».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ