Πέμπτη 17/6/2021

Η DHL Express Ελλάδας έτοιμη να «ρίξει» 7.000.000€ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»!

Άρχισαν τα έργα για τις νέες εγκαταστάσεις της DHL Express Ελλάδας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια επένδυση που ξεπερνά τα 7.000.000 ευρώ και έχει στόχο την αναβάθμιση της παρουσίας της εταιρίας στη χώρα, τη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους της και, βέβαια, τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες. Το νέο κέντρο διαλογής, με έκταση μεγαλύτερη των 5.000 τετραγωνικών μέτρων, «επισφραγίζει τη 10ετή συνεργασία της DHL Express με τη Fraport Greece στο νέο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης».

Σε ανακοίνωση αναφέρεται πως η DHL Express Ελλάδας είναι η μόνη εταιρία του κλάδου της που διαθέτει απευθείας πτήσεις σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με ένα διεθνές δίκτυο 220 χωρών, γεγονός που ενισχύει την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων στη βόρεια Ελλάδα.

Σημαντική ανάσα εξωστρέφειας

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας Ελευθέριος Σαμαράς, «η επένδυση της DHL Express Ελλάδας εδώ, στο νέο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, ήταν για εμάς μια δέσμευση που εξελίχθηκε σε μια μεγάλη πρόκληση. Παρά τις δυσκολίες της εποχής και σύμφωνοι πάντα με τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας που επιτάσσουν οι συνθήκες, καταφέραμε και ξεκινήσαμε ένα σπουδαίο έργο, που θα δώσει μια σημαντική ανάσα εξωστρέφειας στις επιχειρήσεις της βόρειας Ελλάδας».

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών της DHL Express Ελλάδας, ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece δήλωσε: «Μας γεμίζει αισιοδοξία το γεγονός ότι η DHL Express Ελλάδας, πιστή στη δέσμευσή της, ξεκινά αυτό το σημαντικό έργο στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”. Έτσι, παράλληλα με ένα νέο και υπερσύγχρονο αεροδρόμιο, κόμβο αερομεταφορών για την Ελλάδα και τη νοτιοανατολική Ευρώπη, θα παραδώσουμε στην πόλη και το επιβατικό κοινό και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, όπως αυτές θα προκύψουν από τη συνεργασία μας με την DHL Express Ελλάδας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ