Καθαρά κέρδη 69.300.000 € στο πρώτο εξάμηνο του 2020 για την Mytilineos

Must Read

Η οικονομική επίδοση στο πρώτο εξάμηνο του 2020, σε σύγκριση με το τελευταίο εξάμηνο του προηγούμενου έτους, πιστοποιεί την ικανότητα της εταιρίας να απορροφά την πίεση που επιφέρει το αδύναμο οικονομικό περιβάλλον, υποστηρίζει η διοίκηση της Mytilineos.

Στο πρώτο εξάμηνο του 2020, τα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) σημείωσαν αύξηση 5,2% σε σύγκριση με το τελευταίο εξάμηνο του 2019 και έφτασαν τα 145.100.000 ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη έφτασαν τα 69.300.000 ευρώ.

O κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε σε 926.700.000 ευρώ, σημειώνοντας μείωση 6,5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, που οφείλεται κυρίως στο αδύναμο περιβάλλον τιμών των Τομέων της Μεταλλουργίας και της Ενέργειας.

Η διοίκηση υποστηρίζει πως στο πρώτο εξάμηνο του έτους αξιοποίησε στο έπακρο τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και τις συνέργειες ανάμεσα στους Τομείς Δραστηριότητας, εντατικοποίησε τις δράσεις βελτιστοποίησης κόστους, στοχεύοντας σε ένα συνολικό επαναλαμβανόμενο όφελος 70.000.000 ευρώ και με βασικό μοχλό τον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου κατόρθωσε να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην πανδημία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This