Φιλοκυβερνητικά μέσα αποκαλύπτουν ότι δεν υπάρχει εργοτάξιο στο Ελληνικό!

Must Read

Μπορεί η κυβέρνηση να έστησε ολόκληρο επικοινωνιακό σόου με δύο μπουλντόζες στο πολύπαθο έργο του Ελληνικού, φαίνεται όμως ότι όλα αυτά ήταν μία απάτη μόνο για τις κάμερες. Το ομολογούν και φιλοκυβερνητικά μέσα.

Η κυβέρνηση διαβεβαίωνε ότι 10 ημέρες μετά την εκλογή της θα έβαζε τις περιβόητες μπουλντόζες στο μεγάλο project του Ελληνικού, το οποίο το θεωρούσε την πλέον εμβληματική επένδυση για τον αναπτυξιακό χαρακτήρα της κυβέρνησης. Πέρασαν οι 10 μέρες, πέρασαν εβδομάδες, δυο βδομάδες έγινα μήνες, πέρασε ένας χρόνος και οι «μπουλντόζες του Άδωνι» είχαν γίνει ανέκδοτο.
Μπροστά λοιπόν στην πίεση και την καούρα, η κυβέρνηση έστησε ένα επικοινωνιακό υπερθέαμα, με πολλές κάμερες αλλά μόλις δύο μπουλντόζες. Που φυσικά δεν έχτιζαν αλλά φάνηκε να γκρεμίζουν έναν τοίχο παρουσία του πρωθυπουργού. Η κυβέρνηση όμως επέμενε και διαβεβαίωνε πως το έργο είχε πλέον ξεκινήσει και η ολοκλήρωση του ήταν θέμα χρόνου.

Το δημοσίευμα φιλοκυβερνητικού μέσου που αποκάλυψε την απάτη της κυβέρνησης!

Από τότε δεν ξανακούσαμε με τίποτα για αυτή την μεγάλη επένδυση, που σύμφωνα με το υπερθέαμα που είχαμε δει στους τηλεοπτικούς μας δεκτές θεωρούσαμε ότι οι μπουλντόζες δούλευαν νυχθημερόν και το έργο βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Ή αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική και μάλιστα αποκαλύφθηκε από φιλοκυβερνητικό μέσο.

Στην περιοχή λοιπόν όχι μόνο δεν γίνονται εργασίες, όχι μόνο δεν υπάρχουν μπουλντόζες, αλλά δεν υπάρχει καν εργοτάξιο! Δηλαδή αποδεικνύεται περίτρανα ότι το όλο υπερθέαμα ήταν ένα άθλιο σόου εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Για αυτή την εξαπάτηση όμως έχει τεράστιες ευθύνες και η αντιπολίτευση η οποία δεν έκανε τον κόπο να κάνει μία αυτοψία στο σημείο για να δει τι ακριβώς γίνεται. Έπρεπε να πάει ο Παύλος Πολάκης στον χώρο και να τραβήξει βίντεο που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ούτε μπουλντόζα ούτε ψυχή ζώσα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This