Καθυστερήσεις στις παραδώσεις με click away αντιμετωπίζουν τα ZARA

Δεν σώνεται η κατάσταση.

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Οι καθυστερήσεις στις παραδόσεις των δεμάτων από τις εταιρίες ταχυμεταφορών είναι γεγονός. Ο μεγάλος όγκος των παραγγελιών καθιστά αδύνατη την άμεση παράδοση τους στους καταναλωτές, οι οποίοι περιμένουν έως και 10 ημέρες μέχρι να παραλάβουν το δέμα τους.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, και η διαδικασία click away, δηλαδή η δυνατότητα παραλαβής του εμπορεύματος από το κατάστημα, δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση.

Η μεγάλη αλυσίδα ένδυσης, ZARA, αντιμετωπίζει πρόβλημα στις παραδώσεις εξαιτίας του τεράστιου όγκου των παραγγελιών, απογοητεύοντας τους καταναλωτές που είναι αναγκασμένοι να περιμένουν έως και 10 μέρες για να παραλάβουν στα χέρια τους το προϊόν που έχουν παραγγείλει.

Επίσης αναφέρεται πως «κάποια καταστήματα μπορεί να μην είναι διαθέσιμα».

Όσον αφορά την αποστολή των παραγγελιών στο σπίτι, η κατάσταση είναι ακόμη πιο απελπιστική αφού ενημερώνουν πως «θα στείλουμε την παραγγελία σας μόλις η κατάσταση μας το επιτρέψει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This