Σάββατο 12/6/2021

Η «χάρη» του Χατζηδάκη στη διοίκηση του ΑΔΜΗΕ: «Τακτοποιήθηκε» ως σύμβουλος κομματικό στέλεχος της ΝΔ

Ο Χατζηδάκης «βόλεψε» εργατοπατέρα συνταξιούχο για τις... υπηρεσίες του!

Με δύο εξώδικα «φιλοδώρησε» η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ το φθινόπωρο τη «δημοκρατία» όταν αποκαλύψαμε πως σχεδίαζε να δημιουργήσει νέα θυγατρική, ή να αναθέσει σε τρίτους τη διαχείριση του στόλου για τη μεταφορά ειδικών και βαρέων φορτίων, όπως ανεμογεννήτριες, γερανογέφυρες κ.λπ.

Όπως γράφαμε και τον Σεπτέμβριο, το σχέδιο, που, μεταξύ άλλων, ερχόταν σε αντίθεση με το περιεχόμενο μελέτης που είχε εκπονήσει η εταιρία συμβούλων – ελεγκτών Ernst & Young, είχε, όπως φαίνεται και τις ευλογίες του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Όμως τελικά πάγωσε μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, επομένως τζάμπα έφτιαξε ολόκληρη εταιρία ο μέχρι πρόσφατα υπάλληλος του ΑΔΜΗΕ και πρόεδρος της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης (ΕΚΟ) ΑΔΜΗΕ Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πήρε σύνταξη στις 31 Ιουλίου.

Η διοίκηση του ΑΔΜΗΕ και ο κ. Χατζηδάκης φρόντισαν, όμως, να τακτοποιήσουν το κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. Αφού πήρε σύνταξη, αλλά και το μικρό μπόνους που δικαιούται, προσελήφθη πρόσφατα ως σύμβουλος! Παρακαλούμε τη διοίκηση της κρατικής εταιρίας να μη στείλει αυτή τη φορά εξώδικο, γιατί θα της στείλουμε τη σύμβαση και τη μισθοδοσία του!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ