Δευτέρα 26/7/2021

«Καλύτερα να κλείσω παρά να διαχωρίσω τους πελάτες μου»!

Καταιγιστικές εξελίξεις με το αντάρτικο των επαγγελματιών της εστίασης

Εκατοντάδες είναι πλέον τα καταστήματα εστίασης όλη την Ελλάδα, που αρνούνται να προβούν σε διαχωρισμό των πελατών τους εμβολιασμένους και μη.
Ειδικά τα μαγαζιά που έχουν μεγάλη ιστορία και συγκεκριμένο πελατολόγιο επί δεκαετίες, αρνούνται κυριολεκτικά να εφαρμόσουν τα μέτρα της κυβέρνησης και μάλιστα πολλοί εξ’αυτών έχουν δηλώσει ότι προτιμούν να κλείσουν παρά να υποχρεώσουν τους πελάτες τους σε έλεγχο.

Οι περισσότεροι καταστηματάρχες δηλώνουν επίσημα ότι θα λειτουργήσουν μόνο τους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων τους, προκειμένου να μην αναγκαστούν να παραστήσουν τους πορτιέρηδες σε ανθρώπους που τους γνωρίζουν χρόνια.

Αντίστοιχες είναι και οι αντιδράσεις πλήρως εμβολιασμένο πολιτών που δηλώνουν ξεκάθαρα στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι μπορεί οι ίδιοι να έχουν εμβολιαστεί πλήρως, δεν πρόκειται όμως να εισέλθουν σε κατάστημα το οποίο θα διαχωρίζει τους πελάτες.

Σφοδρές αντιδράσεις λοιπόν και από τους «νοικοκυραίους».

DCF6E3E5 AAE3 43B0 983E C724FC773FFD E15E390B 3BBC 41DE B7DB C8E1119CE470

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ