Hilton: «Κατεβάζει ρολά» στις 31 Ιανουαρίου, για να επιστρέψει πλήρως ανακαινισμένο το… 2024!

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου

Must Read

Τέλος του μήνα αποχαιρετάμε το ξενοδοχείο Hilton Athens όπως το ξέραμε, καθώς οι ιδιοκτήτες του προχωρούν στην πλήρη ανακαίνισή του, με στόχο να επανέλθει δριμύτερο το 2024!

Οι εργασίες ανακατασκευής του έχουν ξεκινήσει από το 2020, με στόχο να δημιουργηθεί ένας πολυδιάστατος προορισμός με νέες χρήσεις, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση από την Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε. Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως πρόκειται για μια στρατηγική επένδυση, ύψους 130 εκατ. ευρώ. Ηδη βρίσκεται σε εξέλιξη η ριζική ανακατασκευή του υφιστάμενου κτιρίου, προκειμένου να φιλοξενήσει τις νέες χρήσεις του, που θα περιλαμβάνουν ένα ξενοδοχείο Conrad 280 δωματίων, 50 πολυτελείς κατοικίες, την ανάπλαση του τελευταίου ορόφου και επέκταση στο χώρο της πισίνας.

Παρά το γεγονός, εξάλλου, πως το ξενοδοχείο λειτουργούσε όλο αυτό το διάστημα ταυτόχρονα με τις εργασίες ανακαίνισής του, λόγω της φύσης των εργασιών που θα ακολουθήσουν θα παύσει να λειτουργεί στις 31 Ιανουαρίου. Ως εκ τούτο, η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου, το οποίο θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιανουαρίου 2022.

Δυνατότητα απασχόλησης σε άλλες δραστηριότητες του Ομίλου

Παράλληλα, όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν κατόπιν αξιολόγησης, σε άλλες τουριστικές δραστηριότητες του Ομίλου, όπως στη νέα ξενοδοχειακή μονάδα της Costa Navarino, καθώς και στο ξενοδοχείο και τις λοιπές επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν εντός του νέου προορισμού της Αθήνας στα τέλη του 2024. Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της κατασκευής αναμένεται να εργασθούν μέχρι και 800 άτομα, ενώ κατά την προσεχή λειτουργία του θα απασχοληθούν πάνω από 600 εργαζόμενοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This