Hilton: Τρακόσιες οικογένειες στο δρόμο αλλά δεν θα το δείτε σε κανένα κανάλι

Ήρθε η ανάπτυξη!

Must Read

Άλλες τρακόσιες οικογένειες στο δρόμο εν μέσω οικονομικής κρίσης. 300 εργαζόμενοι που λόγω της πανδημίας δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν αλλού δουλειά αφού ήδη τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης έχουν οδηγήσει στην ανεργία δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης.

Έχουν βγει στο δρόμο και διαμαρτύρονται έξω από την είσοδο του πολυτελούς ξενοδοχείου Χίλτον όπου εργαζόντουσαν, αλλά αυτές τις εικόνες δεν θα τις δείτε σε κανένα κανάλι. Καταρρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα της «ανάπτυξης βζιννν». Ενώ οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου έχουν προνομιακές σχέσεις με την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να έχουν απολαύσει ευεργετικών τροπολογιών όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Δείτε φωτογραφίες από την κινητοποίηση των εργαζομένων:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This